BALTIC MEDIA

Lågprisad översättning med hög kvalitet i Sverige
Kontakta oss

Vi är en nordisk-baltisk översättningsbyrå för krävande kunder

Baltic Media Translations AB, en ledande ISO-certifierad översättningsbyrå i Norra Europa, är din pålitliga partner för professionella översättningstjänster. Med fokus på nordiska och baltiska språk, utvidgar vi våra tjänster för att omfatta centraleuropeiska och globala språk, vilket möjliggör för företag världen över att effektivt engagera sig på europeiska och internationella marknader. Vårt huvudkontor ligger strategiskt placerat i Stockholm, Sverige, med ytterligare faciliteter i Riga, Lettland, för att tillgodose våra kunders behov på bästa möjliga sätt.

Hos Baltic Media Translations AB, förstår vi vikten av högkvalitativa översättningar för att främja global kommunikation och handel. Vårt erbjudande inkluderar ett brett spektrum av tjänster, från dokumentöversättningar och auktoriserade översättningar till specialiserade områden såsom e-handelswebbplatser, juridiska dokument, tekniska manualer och medicinska rapporter. Med en stark inriktning på kvalitet och kundnöjdhet, strävar vi efter att leverera exceptionella resultat med snabba leveranstider och till konkurrenskraftiga priser.

Vårt engagemang för excellens återspeglas i vår certifiering enligt ISO 9001 och vårt medlemskap i ELIA – den europeiska språkbranschens förening. Denna ackreditering garanterar att våra processer och tjänster möter de högsta branschstandarderna, vilket ger dig som kund trygghet och förtroende när du väljer oss för dina översättningsbehov.

Oavsett om du är i Göteborg, Malmö, Stockholm, Uppsala eller någon annanstans i Sverige, erbjuder Baltic Media Translations AB enkel och effektiv onlinebeställning av översättningar. Utforska våra tjänster idag och ta ditt företag till nya höjder med professionellt översatta material som engagerar och informerar din målgrupp på deras modersmål.

Våra tjänster

Översättning

Copywriting

Tolkning

Undertexning

Reccensioner från våra kunder

“There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration by injected humour.”
Mitch Skolnik

operation Director, Elegant Themes

“There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration by injected humour.”
Andrel Nahaev

operation Director, Elegant Themes

“There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration by injected humour.”
Eduard Ungureanu

Tech Support, Elegant Themes

“There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration by injected humour.”
Tom Ewer

Blogger, Elegant Themes

Vad är en översättningsbyrå?

En översättningsbyrå är en tjänstleverantör som specialiserar sig på att översätta skriftliga texter från ett språk till ett annat. Detta innebär en noggrann process där innehållet inte bara översätts ord för ord, utan också anpassas för att återspegla kulturella nyanser och kontextuella betydelser. Översättningsbyråer hanterar ett brett spektrum av dokumenttyper, inklusive affärsdokument, tekniska manualer, juridiska avtal och medicinska rapporter. Utöver ren översättning erbjuder många byråer tilläggstjänster såsom tolkning, lokaliseringsarbete, korrekturläsning och projektledning för att säkerställa att översättningarna inte bara är språkligt korrekta utan också kulturellt relevanta och anpassade till målgruppen.

Vi har omfattande tjänster för alla språkbehov

På Baltic Media översättningsbyrå, en framstående aktör inom språktjänster i Sverige, erbjuder vi specialiserade översättningstjänster för en mängd olika sektorer. Vårt fokus ligger på att erbjuda skräddarsydda lösningar som möter de specifika behoven hos våra kunder, oavsett om det gäller affärsdokument, tekniska manualer, juridiska handlingar eller medicinska rapporter. Vår expertis sträcker sig från regionala och nordeuropeiska språk till en bred palett av branschspecifika översättningar.

Vi erbjuder kvalitet och effektivitet till konkurrenskraftiga priser

 

Med hjälp av avancerade CAT-verktyg (datorstödd översättning) säkerställer vi att varje översättningsprojekt hanteras med högsta möjliga precision och effektivitet, vilket resulterar i kostnadseffektiva och kvalitativa lösningar för våra kunder. Baltic Media står inte bara för snabba leveranser och konkurrenskraftiga priser, utan också för ett personligt och vänligt samarbete med varje klient. Utforska vårt breda utbud av översättningstjänster och låt oss hjälpa dig att nå ut globalt med dina meddelanden, i allt från media och e-handel till medicinsk och juridisk kommunikation.

 

Din partner för specialiserade översättningar i Sverige

 

Vi är experter på att leverera precision i översättningar som spänner över ett brett spektrum av områden, inklusive juridik, teknik, medicin och mer. Vår förmåga att kombinera regionsspecifik expertis med branschspecifik kunskap gör oss till den idealiska översättningspartnern för ditt företag.

 

 

 

Missa inte våra senaste nyheter

Rendering – Vad är det?

Rendering – Vad är det?

Rendering är processen där en webbläsare hämtar, tolkar och visar en webbsida för en användare. Det är en viktig del av webbutvecklingsprocessen eftersom det påverkar hur snabbt en sida kan laddas och hur användarvänlig den är. När en webbsida laddas in i en...

SEO verktyg

SEO verktyg

SEO-verktyg är digitala verktyg som används för att optimera din webbplats för sökmotorer. Dessa verktyg kan hjälpa dig att öka din webbplats synlighet i sökmotorresultaten genom att ge dig insikt i dina konkurrenters strategier, sökord som är relevanta för din...

Lokal SEO

Lokal SEO

Lokal SEO Kom igång med din lokala SEOFå hjälp med din lokala SEOVi tror starkt på att lokal SEO är avgörande för att öka trafiken till din webbplats och därmed öka dina försäljningar. Vårt team arbetar hårt för att förstå din verksamhet och din målgrupp. Vi gör en...

10 tips seo 2023

10 tips seo 2023

SEO (Search Engine Optimization) är en viktig del av marknadsföring på nätet. Det hjälper dig att öka din synlighet i sökmotorerna och locka mer trafik till din webbsida. Men SEO är också en ständigt föränderlig process, och det kan vara svårt att hålla sig uppdaterad...

Om oss

Om oss

Om oss Vilka är vi på CROSEO?Vilka är CROSEO?Välkommen till vår hemsida! Vi är ett dedikerat team av experter inom marknadsföring och affärsutveckling som strävar efter att leverera resultat av högsta kvalitet till våra kunder. Transparens och resultat är våra...

SEO utbildning

SEO utbildning

CROSEO SEO utbildingVälkommen till vår sida om SEO utbildning! Hos oss kan du beställa skräddarsydda utbildningar inom SEO för både ditt företag och som privatperson. Vi erbjuder utbildningar i form av webinar, fysiska kurser eller genom färdiga kurser med video.SEO...

Frågor och svar 

Vilka typer av dokument kan ni översätta?

Vi kan översätta en mängd olika dokumenttyper, inklusive affärsdokument, tekniska manualer, juridiska texter, medicinska rapporter och mycket mer. Vi erbjuder även specialiserade tjänster som auktoriserade översättningar, webbsideöversättningar och mediaöversättningar, bland annat.

Hur säkerställer ni kvaliteten på översättningarna?

Kvaliteten säkerställs genom att använda erfarna, professionella översättare som är specialiserade inom relevanta ämnesområden. Vi använder även datorstödda översättningsverktyg (CAT) för att garantera konsistens och noggrannhet. Varje översättning genomgår en strikt kvalitetskontrollprocess, inklusive korrekturläsning och redigering.

 

Hur lång tid tar en översättning?

Leveranstiden för en översättning kan variera beroende på dokumentets längd, komplexitet och ämnesområde. Vi strävar alltid efter att möta våra kunders tidsramar och kan erbjuda snabba vändtider för brådskande projekt. Kontakta oss med dina specifika behov för en mer exakt uppskattning.

Vilka språkkombinationer erbjuder ni?

Vi specialiserar oss på nordeuropeiska språk men erbjuder översättningstjänster för ett brett spektrum av språkkombinationer, inklusive men inte begränsat till engelska, svenska, danska, norska, finska och baltiska språk. Vi täcker även många andra globala språk tack vare vårt nätverk av kvalificerade översättare. Kontakta oss för att diskutera dina specifika språkbehov.

Location

Turning Torso 6004,
211 15 Malmö,
Skåne, Sverige

+46(0)763099293

info@croseo.se

Följ oss på sociala medier