Lokal SEO

Kom igång med din lokala SEO

Få en offert

Få hjälp med din lokala SEO

Vi tror starkt på att lokal SEO är avgörande för att öka trafiken till din webbplats och därmed öka dina försäljningar.

Vårt team arbetar hårt för att förstå din verksamhet och din målgrupp. Vi gör en noggrann analys av din webbplats och söker efter sökord som är relevanta för din bransch och lokalmarknad. Sedan skapar vi en skräddarsydd strategi som syftar till att förbättra din ranking på sökmotorer.

Vi använder en rad olika tekniker och verktyg för att optimera din webbplats för lokal SEO. Vi optimerar din webbplatsens innehåll, meta-taggar, länkar och bilder för att säkerställa att det är optimerat för sökmotorer. Vi fokuserar också på lokal sökning, vilket inkluderar att lägga till relevanta kartor, kontaktdetaljer och geografiska platser.

Varför ska du anlita oss för din lokala SEO?

 

  • Vi har erfarenhet av att hjälpa lokala företag att öka sin synlighet på sökmotorer. Vi vet vad som fungerar och vad som inte fungerar när det gäller lokal SEO.

  • Vi använder en skräddarsydd strategi för varje kund, vilket betyder att vi skräddarsyr vår SEO-plan för att passa dina specifika behov och din verksamhet.

  • Vi har tillgång till de senaste verktygen och teknikerna för att hjälpa dig att nå dina mål för lokal SEO.

  • Vi arbetar hårt för att se till att din webbplats är optimerad för sökmotorer, vilket leder till högre trafik och försäl

Få mer besökare till din hemsida med lokal SEO

Vad är egentligen lokal SEO?

Lokal SEO handlar om att förbättra synligheten för en lokal verksamhet på sökmotorer, såsom Google. Det är en strategi som fokuserar på att optimera en webbplats för specifika sökord eller fraser som är relevanta för en lokal marknad. Till exempel, om du driver en blomsterbutik i Stockholm, kan du använda lokal SEO för att ranka högre på sökmotorer när någon söker efter “blomsterbutik i Stockholm”.

En av de främsta fördelarna med lokal SEO är att det är en kostnadseffektiv metod för att marknadsföra en lokal verksamhet. Istället för att investera stora summor pengar i traditionell marknadsföring, kan man använda lokal SEO för att nå en stor och relevant publik som söker efter tjänster eller produkter som du erbjuder.

Lokal SEO är också en viktig del av att bygga ett starkt och trovärdigt varumärke online. När en verksamhet rankar högt på sökmotorer, ger det ett intryck av att företaget är professionellt och välrenommerat. Dessutom är lokal SEO ett effektivt sätt att skapa en stark närvaro på lokala kataloger och sökmotorer, vilket kan öka företagets trovärdighet och synlighet på nätet.

För att lyckas med lokal SEO är det viktigt att förstå din målgrupp och deras sökbeteende. Det är också avgörande att optimera din webbplats för lokala sökningar genom att lägga till relevant information om din verksamhet, såsom företagsadress, telefonnummer och öppettider. Dessutom kan det vara viktigt att skapa en stark närvaro på sociala medier, lokala kataloger och andra webbplatser som är relevanta för din bransch och lokal marknad.

Optimera Google my business

Google My Business är en kostnadsfri plattform som erbjuds av Google och som hjälper lokala företag att synas på sökmotorer och på Google Maps. Genom att använda Google My Business kan företag visa upp viktig information om sin verksamhet, såsom adress, telefonnummer, öppettider och recensioner.

Genom att registrera sin verksamhet på Google My Business, kan företag öka sin synlighet på sökmotorer och göra det enklare för potentiella kunder att hitta dem. När någon söker efter en lokal verksamhet på Google, visas oftast en Google Maps-karta högst upp i sökresultaten. Genom att ha sin verksamhet registrerad på Google My Business, ökar chansen att företaget visas på kartan.

En annan fördel med Google My Business är att det ger företag möjlighet att visa upp sin verksamhet genom bilder och videor. Genom att lägga till bilder och videor på sin företagsprofil kan företaget ge potentiella kunder en bättre bild av vad de erbjuder och skapa en starkare koppling till sin målgrupp.

Google My Business är också en plattform där kunder kan lämna recensioner och betyg om företaget. Positiva recensioner och höga betyg kan hjälpa företag att öka sin trovärdighet och sin synlighet på sökmotorer. Därför är det viktigt att företag aktivt arbetar med att hantera sina recensioner och svara på kunders frågor och feedback.

För att komma igång med Google My Business behöver företag registrera sig på plattformen och verifiera sin företagsadress. Efter det kan företaget fylla i sin företagsprofil med relevant information och lägga till bilder och videor.

Location

Turning Torso 6004,
211 15 Malmö,
Skåne, Sverige

+46(0)763099293

info@croseo.se

Följ oss på sociala medier