SEO utbildning

Vi utbildar dig och ditt team inom SEO
Utbilda dig

CROSEO SEO utbilding

Välkommen till vår sida om SEO utbildning! Hos oss kan du beställa skräddarsydda utbildningar inom SEO för både ditt företag och som privatperson. Vi erbjuder utbildningar i form av webinar, fysiska kurser eller genom färdiga kurser med video.

SEO utbildning för företag

För företag erbjuder vi skräddarsydda utbildningar som är anpassade efter era specifika behov och utmaningar. Vi kan hjälpa er att utveckla en strategi för er sökmotoroptimering och ge er de verktyg ni behöver för att öka er synlighet på Google och andra sökmotorer.

SEO utbildning för privatpersoner

Om du är en privatperson som vill lära dig SEO kan vi erbjuda både grundläggande och avancerade utbildningar. Våra erfarna lärare kommer att guida dig genom de viktigaste koncepten inom sökmotoroptimering och hjälpa dig att förbättra din webbplats synlighet på Google.

Vad går vi igenom i våra utbildningar?

On page SEO

Off Page SEO

SEO strategi

Analys och uppföljning

UI / UX

Sökordsanalys

Webinar och färdiga kurser med video

 

För den som vill lära sig SEO på egen hand erbjuder vi färdiga kurser med video som du kan titta på när det passar dig. Vi erbjuder även regelbundna webinar där du kan interagera med våra lärare och ställa frågor

Vi är specialiserade inom sökmotoroptimering (SEO) och konverteringsoptimering (CRO). Vi kan hjälpa er att utveckla strategi, planering och utförande av diverse optimeringar för era digital kanaler. Var god fyll i formuläret för att boka din special anpassade utbildning

Kontakta oss för en oförpliktig samtal