Om oss

Vilka är vi på CROSEO?

Kontakta oss

Samin Panah – Delgrundare & COO

Samin Panah är ansvarig över marknadsföringen och har drivit flera projekt sedan tidigare. Med många års erfarenhet av marknadsföring har Samin en unik förmåga att se de stora bilden och samtidigt förstå detaljerna som krävs för att lyckas på marknaden. Tidigare har Samin jobbat på Sveriges största byrå Pineberry som SEO och CRO specialist och har hjälpt många företag att förbättra sin synlighet på nätet och att öka sin försäljning samt drivit välgörenhetsorganisationen Reach out.

Samin har en imponerande bakgrund inom marknadsföring och affärsutveckling och har erfarenhet av att arbeta med både stora och små kunder, både nationellt och internationellt. Under sin karriär har han hjälpt över 50 företag att förbättra sin synlighet på nätet och öka sin försäljning.

Samin har utvecklat en djup förståelse för hur man skapar en effektiv marknadsföringsstrategi och är ständigt uppdaterad med de senaste trenderna och verktygen inom marknadsföring. Han är också en utmärkt kommunikatör och har en förmåga att skapa starka relationer med kunderna genom att lyssna på deras behov och önskemål.

Samin tror på att skapa skräddarsydda lösningar som är anpassade efter varje kunds unika behov. Han arbetar hårt för att säkerställa att varje projekt är framgångsrikt och att varje kund är nöjd med resultatet. Samins passion för marknadsföring och hans förmåga att leverera mätbara resultat gör honom till en ovärderlig resurs för vårt team och våra kunder.

Sasha Panah – Delgrundare & VD

 

Sasha har en unik bakgrund som inkluderar erfarenhet som elittränare och inom försäkringsbranschen. Han har också utvecklat ledarskapskompetenser under mer än 15 år och har visat prov på goda resultat i en rad olika roller.

Sasha är en stark ledare och har utvecklat ett rykte som en ansvarsfull och handlingskraftig VD. Hans passion för att hjälpa företag att växa och nå sina affärsmål är tydlig i allt han gör. Vi är stolta över att ha honom som vår VD och vi är övertygade om att hans erfarenhet och färdigheter kommer att fortsätta att driva oss framåt.

Sasha tror starkt på att marknaden är i en ständig förändring och att det är viktigt att anpassa sig till de skiftande behoven hos kunderna. Han förstår vikten av att lyssna på kundernas feedback och förstå deras unika utmaningar och behov.

Sasha är också väl medveten om att tekniken utvecklas i en snabb takt och att det är avgörande att vara på toppen av de senaste trenderna och verktygen inom marknadsföring och affärsutveckling. Han tror att det är viktigt att ständigt lära sig och utveckla nya färdigheter för att förbli konkurrenskraftig i dagens affärsmiljö.

Som en ansvarsfull ledare tror Sasha på att skapa en kultur av innovation och kreativitet inom företaget. Han uppmuntrar teamet att tänka utanför boxen och att föreslå nya och spännande idéer som kan hjälpa våra kunder att nå sina mål på ett effektivt sätt.

Sasha är övertygad om att genom att ha en djup förståelse för kundens behov och genom att vara lyhörd för förändringar i marknaden, kan vi fortsätta att leverera högkvalitativa resultat och hjälpa våra kunder att växa och nå sina mål.

Vilka är CROSEO?

Välkommen till vår hemsida! Vi är ett dedikerat team av experter inom marknadsföring och affärsutveckling som strävar efter att leverera resultat av högsta kvalitet till våra kunder.

Transparens och resultat är våra viktigaste nyckelord. Vi tror på att vara öppna och ärliga med våra kunder om vad vi kan leverera och vad som krävs för att uppnå deras mål. Vi är stolta över vår förmåga att leverera mätbara resultat och att hjälpa våra kunder att växa och nå sina affärsmål.

Kontakta oss

Har du funderingar gällande oss? Vi är ganska trevliga och vänliga, så prova kontakta oss så kontaktar vi dig för att ha en skön pratstund helt enkelt!

Location

Turning Torso 6004,
211 15 Malmö,
Skåne, Sverige

+46(0)763099293

info@croseo.se

Följ oss på sociala medier