Skapa hemsida

Skapa hemsida till småföretag
Få en offert

Varför ska du skapa hemsida?

Hemsida är idag ett utav de bästa verktygen för digital marknadsföring och det är där du kan konvertera läsare till kunder. Då tekniken ständigt förändras och digitaliseringen går framåt innebär det att allt fler människor använder sökmotorer, om de inte kan hitta dig på sökmotorer vet de inte om att du finns. Vi hjälper dig med både webbutveckling och webbdesign. Skapa hemsida redan idag!

Vilket CMS system passar för att skapa din hemsida?

 

WordPress

WordPress är störst i marknaden när det kommer till CMS system. WordPress byggs på öppen källkod. Du kan bygga vilken typ av webbplats som helst. Vi rekommenderar även WordPress då vi anser att det är det bästa CMS verktyget.

Drupal

Drupal är väldigt lik WordPress och är även ett CMS system med öppen källkod. Drupal har ett flexibelt taxonomisystem och även en användaråtkomst.

Squarespace

Squarespace är ett bra verktyg för icke tekniska användare. Dess tekniska verktyg är inte lika flexibelt som wordPress men Squarespace erbjuder bra verktyg för försäljning. Här passar företag inom e-handel in.

Joomla

Joomla är tredje störst i marknaden när det kommer till öppen källkod. Den har flerspråksstöd samt en stor gemenskap där användare kan svara på frågor och hjälpa till med problem. Dock finns det inte lika mycket tillägg och olika teman som exempelvis WordPress. Joomla är även mer programmeringsinriktat.

HubSpot

Hubspot är ett utmärkt verktyg när det kommer till kundbemötande. Det innehåller inbyggd integrering med kostnadsfri CRM. Det finns även inbyggd A/B/n-testning för CRO samt
SEO-tips.

Shopify

Shopify är ett utav de mest populära systemen för E-handel. Det är ett host baserat system vilket innebär att du inte behöver fokusera på underhåll eller säkerhet. Systemet är väldigt enkelt att jobba med men du kommer inte ha full tillgång källkoden.

Skapa en responsiv hemsida

 

En responsiv hemsida innebär en sida som är anpassad till desktop, tablett och mobiltelefon. Vi optimerar din sida för alla tänkbara plattformar som dina läsare använder när de besöker din sida. Detta innebär att din layout anpassas beroende på skärmens storlek och får din hemsida att se lika bra ut oavsett vilken plattform som används. Andelen svenskar som använder internet i sina mobiltelefoner ökar ständigt varje år och ligger idag på över 90%. Även användningen av surfplattor ökar varje år. Det är därför viktigt att optimera din sida så att den passar alla olika skärmar.

Hur proccesen ser ut när du skapar hemsida

 

Webbutveckling

Webbutveckling är allt runtomkring skapandet av en hemsida. Vi hjälper dig programmera din hemsida och jobbar med att utveckla produkter och tjänster för din sida. Fokus ligger på gränssnitt vilket är det besökarna ser men även backend, koden som håller ihop hela din sida. Datalagringen är även en viktig aspekt av webbutveckling vilket vi såklart även hjälper dig med. Beroende på vilken bransch du befinner dig i erbjuder vi även systemintegration, vi kopplar samman er hemsida med olika system som underlättar ert arbete. Det kan vara CRM system, BankID, GPS eller kanske bokföringssystem. 

Webbdesign

Visste du att en liten sak som färgen på din text eller färgen på din hemsida kan påverka konverteringen? Webbdesign är den grafiska designen på din hemsida. Det är det dina läsare ser när de besöker din hemsida. Strukturen på din hemsida, textstilen, bilderna hör alla till webbdesignen. Vårt jobb är att göra din hemsida attraktiv, funktionell och enkel att använda. Tanken är att konvertera dina läsare till kunder. När vi jobbar med webbdesign är det två grundläggande faktorer vi kollar på. UX-design och UI-design. 

Vad är UX och UI design?

 

UX-design

UX-design betyder “user experience design” och överrätts till användarupplevelse design på svenska. Det är processen för att skapa produkter som ger dina användare relevanta upplevelser. Vi kopplar beteendevetenskap med grafisk design i detta skede. För att möta användarnas behov kollar vi på sex olika element:

  • Förstå dina användare och ditt varumärke.
  • Forskning.
  • Analys.
  • Design.
  • Lansering.
  • Analys igen.

 

UI-design

UI-design betyder “user interface design” och översätts till användargränssnittsdesign på svenska. UI-design innebär hur produkten kommer uppfattas och ser ut. Det handlar mer om hur systemet ser ut i detta fall.

Hur ser processen ut för skapande av hemsidor?

När vi utvecklar hemsidor följer vi en mall på fyra steg som lämnar utrymme för bra dialoger. Det är framförallt din hemsida vi utvecklar. 

Projektanalys

Vi kollar igenom hur du vill att hemsidan ska se ut, er branch samt er målgrupp.

Skiss

Vi skissar din hemsida för att skapa en tydlig struktur som optimeras till dina visioner.

Design

Vi utarbetar en design på förstasidan som skickas till dig.

Utveckling

Vi applicerar strukturen, skissen, designen och påbörjar utvecklandet av din hemsida.

 Våra tjänster

För att säkerställa bästa möjliga resultatet för ert företag specialiserar vi oss inom 3 huvudområden

SEO

Sökmotoroptimering

CRO

Konveteringsoptimering

Hemsida

Skapa en hemsida

SEM

Sökmotorsmarknadsföring

Har du funderingar gällande din hemsida?

Vi är ganska trevliga och vänliga, så prova kontakta oss så kontaktar vi dig för att ha en skön pratstund helt enkelt!

Location

Turning Torso 6004,
211 15 Malmö,
Skåne, Sverige

+46(0)763099293

info@croseo.se