Webbyrå Sundsvall

Din digitala byrå i Sundsvall
Få en offert

Webbyrå Sundsvall

På CROSEO jobbar vi med att skapa hemsidor som är designade utifrån ditt företagsbehov. Hemsida är idag ett utav de bästa verktygen för digital marknadsföring och ett bra sätt att skapa relationer med dina kunder. Vi har byggt hemsidor till olika företag verksamma inom olika branscher och är en perfekt webbyrå i Sundsvall för dig. Vi skapar moderna, responsiva och levande hemsidor i olika CMS system för att ni själva ska kunna redigera också.

 

 Våra tjänster

För att säkerställa bästa möjliga resultatet för ert företag specialiserar vi oss inom 4 huvudområden

SEO

Sökmotoroptimering

CRO

Konveteringsoptimering

Hemsida

Skapa en hemsida

SEM

Sökmotorsmarknadsföring

Skapa en hemsida till ditt företag

Vi hjälper dig skapa en modern, levande och responsiv hemsida.

Digital byrå Sundsvall

 

Att synas digitalt lokalt är väldigt viktigt för din verksamhet. Vi är en digital byrå i Sundsvall som hjälper företag med hemsidor, synas på Google genom SEO samt öka konverteringsgraden genom CRO. Vårt mål som en digital byrå i Sundsvall är att hjälpa dig synas digitalt. Ingen affär är för stor eller för liten för oss. Det handlar inte om storleken då utgångspunkten för all optimering, vare sig för sökmotor eller konvertering alltid är samma. Det är att hitta målet med era kunders önskemål i ett digitalt landskap.

 

Fakta om Sundsvall

Sundsvall är en stad belägen i norra Sverige, i regionen Västernorrland. Staden har en befolkning på cirka 100 000 invånare och är en av de större städerna i norra Sverige. Sundsvall grundades år 1621 och är därmed en av Sveriges äldre städer. Under 1800-talet utvecklades staden till en viktig handelsplats och hade en blomstrande träindustri. Idag är Sundsvall en modern stad med en mångsidig ekonomi, där industrier som pappers- och massaindustrin, energisektorn och turismen är viktiga. Staden har ett universitet, Mittuniversitetet, som har en betydande roll för regionens utbildning och forskning. Sundsvall har också en rik kulturscen med flera teatrar, konserthus och museer. Stadens geografiska läge vid kusten och nära fjällen gör den till en attraktiv plats för både turister och invånare som gillar utomhusaktiviteter.

Hur ser processen ut för att skapande en hemsida?

När vi utvecklar hemsidor följer vi en mall på fyra steg som lämnar utrymme för bra dialoger. Det är framförallt din hemsida vi utvecklar. 

Projektanalys

Vi kollar igenom hur du vill att hemsidan ska se ut, er branch samt er målgrupp. 

Skiss

Vi skissar din hemsida för att skapa en tydlig struktur som optimeras till dina visioner.

Design

Vi utarbetar en design på förstasidan som skickas till dig.

Utveckling

Vi applicerar strukturen, skissen, designen och påbörjar utvecklandet av din hemsida.

Kontakta oss

Vi är ganska trevliga och vänliga, så prova kontakta oss så kontaktar vi dig för att ha en skön pratstund helt enkelt!

Location

Turning Torso 6004,
211 15 Malmö,
Skåne, Sverige

+46(0)763099293

info@croseo.se