Vad kostar en hemsida?

Räkna ut det nedan själv

Två kolumner
Vertikalt
Horisontellt
Hemsida
Totalt
Namn Totalt
"{{getWooProductName}}" has been added to your cart
Your service request has been completed!
We have sent your request information to your email.
Issued on: {{ $store.getters.getIssuedOn }}
Betalningsmetod: {{ $store.getters.getPaymentType }}
{{ item.title }}: {{ item.value }}

Vad kostar SEO & CRO?

Två kolumner
Vertikalt
Horisontellt
SEO & CRO
Totalt
Namn Totalt
"{{getWooProductName}}" has been added to your cart
Your service request has been completed!
We have sent your request information to your email.
Issued on: {{ $store.getters.getIssuedOn }}
Betalningsmetod: {{ $store.getters.getPaymentType }}
{{ item.title }}: {{ item.value }}

Få en offert

Vad ingår i en hemsida?

Domän och hosting

Koppling till sociala medier

Ikoner

Responsiv

s

SSL

Mail

Vad ingår i SEO?

Sökordsanalys

On page SEO

Off page SEO

Konkurrentanalys

Teknisk SEO

Analys

Vad ingår i CRO?

i

A/B test

Heatmap

Recording

CTA optimering

Idégenerering baserat på kunders handlingar

Analys

Vad kostar det att bygga en hemsida?

Rubrik: Vad kostar det att bygga en hemsida?

Brödtext: Att bygga en hemsida kan vara en investering som kan gynna ditt företag eller din personliga verksamhet på lång sikt. Men innan du börjar planera din webbplats, är det viktigt att ha en uppfattning om vad det kan kosta. Nedan är några faktorer som kan påverka priset för att bygga en hemsida:

 

 • Typ av hemsida: En statisk hemsida med grundläggande information kommer att vara billigare än en mer avancerad webbplats med dynamisk funktionalitet och interaktivitet.
 • Design och funktionalitet: En mer avancerad design med specialfunktioner kan kräva mer tid och arbete, vilket kan öka kostnaden för webbplatsen.
 • Antal sidor: En webbplats med fler sidor kommer att kräva mer tid och arbete att bygga, vilket kan öka kostnaden.
 • Innehållshanteringssystem (CMS): En CMS som WordPress eller Drupal kan vara billigare att bygga än en egenutvecklad CMS.
 • Val av webbyrå: Kostnaden för att bygga en hemsida kan variera beroende på vilken webbyrå du väljer att anlita. En stor, etablerad byrå kan vara dyrare än en mindre, mer specialiserad byrå.

  Vad kostar en hemsida per år?

  Kostnaden för att driva en hemsida kan variera beroende på flera faktorer, inklusive typ av hemsida, webbhotell, domän, CMS och underhåll. En enkel hemsida kan kosta så lite som några hundralappar per år, medan en mer avancerad e-handelsplattform kan kosta flera tusenlappar per år.

  Webbhotell är en av de största kostnaderna för att driva en hemsida och priset kan variera beroende på vilket webbhotell du väljer och vilken typ av webbhotell du behöver. Vanligtvis kan du förvänta dig att betala mellan 500 kr till 5000 kr per år för webbhotell, beroende på behoven.

  En domän är en annan viktig kostnad när du driver en hemsida. Priset för en domän kan variera beroende på vilken toppdomän du väljer (.com, .se, .nu osv.) och hur länge du registrerar domänen för. Vanligtvis kostar en domän mellan 100 kr till 500 kr per år.

  CMS (Content Management System) kan också vara en kostnad när du driver en hemsida. Ett CMS som WordPress är gratis att använda, men om du behöver extra funktioner eller support kan det kosta extra. Priset för ett CMS kan variera från gratis till flera tusenlappar per år.

  Underhåll är en annan faktor som påverkar kostnaden för att driva en hemsida. Om du inte själv vill hantera underhåll och uppdateringar av din hemsida, kan du behöva anlita en webbyrå eller en teknisk supporttjänst. Priset för underhåll kan variera beroende på vilken tjänst du väljer och vilken typ av underhåll som behövs.

   Vad kostar en enkel hemsida?

   En enkel hemsida med grundläggande information och några få sidor kan vanligtvis skapas relativt billigt. Priset för en sådan hemsida kan variera beroende på vilken plattform du väljer att använda och om du väljer att göra allt själv eller anlita en webbyrå.

   Om du väljer att använda en plattform som Wix eller Squarespace kan du skapa en enkel hemsida gratis eller för ett par hundralappar per år. Dessa plattformar har färdiga mallar och enkla verktyg för att bygga din hemsida utan några tekniska färdigheter. Dock har dessa plattformar oftast vissa begränsningar, som till exempel att du inte kan använda din egen domän eller att hemsidan inte blir helt unik.

   Om du vill ha en mer anpassad och unik hemsida kan det vara värt att anlita en webbyrå. Priset för en enkel hemsida kan variera beroende på webbyrån och deras erfarenhet och tidigare arbete. En enkel hemsida kan kosta allt från några tusenlappar till uppemot 10 000 kr eller mer.

   En enkel hemsida kan innefatta information om företaget, kontaktuppgifter och en sida för produkt- eller tjänstebeskrivningar. En webbyrå kan hjälpa dig att skapa en anpassad design och hjälpa till med sökmotoroptimering för att din hemsida ska synas högt upp på sökmotorernas resultatlistor.

    Location

    Turning Torso 6004,
    211 15 Malmö,
    Skåne, Sverige

    +46(0)763099293

    info@croseo.se