SEO Lund

Öka din närvaro i Lund
Få en offert

SEO

SEO innebär optimering av en hemsida baserat på algoritmer för att öka placering i sökmotorer- Detta leder till trafiken till din hemsida ökar. Varje dag söks det mer än 55 miljoner gånger på Google i Sverige där 95% stannar på den första sidan på sökresultaten. Totalt använder 95% av befolkningen Google som sökmotor och det är därför viktigt att hamna på förstasidan och attrahera kunder till din hemsida genom SEO

Testa SEO gratis

Vi erbjuder nu chansen att testa SEO helt gratis på en sida. Ingen bindningstid eller uppsägningstid. Bara ren SEO.

SEO Lund?

 

Lund, känd som Sveriges studentstad är en otroligt fin stad där fokus ligger på arkitekturen och det mysiga samhället. Varje termin kommer det studenter från olika städer runtomkring i Sverige för att studera på Lund universitet vilket gör det till en perfekt stad för marknadsföring då du inte endast syns bland folket i Lund men runtomkring i Sverige. Lund är en mindre stad på ca 100 000 människor och ligger i sydvästra Skåne. Befolkningen i Lund ökar successivt varje år då det år 1980 var 55 000 människor bosatta i Lund. 

Optimera Lund

 

Att optimera din hemsida för att synas digitalt i Lund är av högst betydelse för att attrahera kunder. Varje termin kommer det trots allt nytt folk vilket innebär potential till kunder. För att optimera din sida så att den syns i Lund kommer en sökordsanalys utfärdas där din målgrupp analyseras. För att lyckas med SEO är det viktigt att matcha kundernas intressen med sökordet. Den digitala världen har tagit över och har blivit företagets främsta resurs. I takt med digitaliseringen är det viktigt att optimera hemsidan lokalt. Varje sekund sker det över 70.000 Google-sökningar vilket innebär flera biljoner sökningar. SEO ger dig även chansen att konvertera din trafik till kunder. 

SEO – hur fungerar det?

SEO

SEO kommer från engelskans “search engine optimization” och går under namnet sökmotoroptimering i Sverige. SEO innebär optimering av hemsida baserat på algoritmer för att påverka placering i sökmotorer och leder till ökning för både kvaliteten samt kvantiteten på trafiken till din hemsida. När en sökmotor ska läsa av hemsidan använder den sig av crawlers, indexing och robotar.

Hur lång tid tar SEO?

SEO är en långsiktig investering vilket innebär att det kan ta tid innan du får den önskade resultaten. Processen kan ta allt från 4-6 månader innan du börjar få resultat. 

Vad är PageRank?

PageRank är en algoritm skapad av Sergey Brin och Larry Rank som mäter den relativa informationsvärdet på hemsidor. Googles pagerank är en siffra mellan 1-10 och ju närmre siffran 10 är ju högre auktoritet har din sida.

Varför behöver jag SEO?

Varje sekund sker det över 70.000 Google-sökningar vilket innebär flera biljoner sökningar varje dag. I Sverige sker det över 55 miljoner sökningar per dag varav 95% av dessa sökningarna stannar på första sidan. Genom sökmotoroptimering kan du vara bland de 95% som får all trafik till sin sida. SEO ger dig även chansen att konvertera din trafik till kunder.  

Har du frågor gällande SEO Lund?

Vi är ganska trevliga och vänliga, så prova kontakta oss så kontaktar vi dig för att ha en skön pratstund helt enkelt! Prat-tema? Alltid SEO och CRO självklart!

Location

Turning Torso 6004,
211 15 Malmö,
Skåne, Sverige

+46(0)763099293

info@croseo.se