SEO Helsingborg

Öka din närvaro i Helsingborg

SEO

SEO innebär optimering av en hemsida baserat på algoritmer för att öka placering i sökmotorer för att öka trafiken till din hemsida. Varje dag söks det mer än 55 miljoner gånger på Google i Sverige där 95% stannar på den första sidan på sökresultaten vilket innebär att endast 5% går vidare till nästa sida. Totalt använder 95% av befolkningen Google som sökmotor och det är därför viktigt att hamna på förstasidan och attrahera kunder till din hemsida genom SEO. 75% av sökarna klickar endast på de 3 första resultaten. Låt oss hjälpa di synas i Helsingborg. 

 Våra tjänster

För att säkerställa bästa möjliga resultatet för ert företag specialiserar vi oss inom 4 huvudområden

SEO

Sökmotoroptimering

CRO

Konveteringsoptimering

Hemsida

Skapa en hemsida

SEM

Sökmotorsmarknadsföring

SEO Helsingborg

Helsingborg, känd som Skånes näst största tätort och Sveriges 8 största. Helsingborg har en befolkning på 150 000 invånare vilket gör staden optimal för SEO. Du kanske tänker på Helsingborg IF när vi säger Helsingborg men vi tänker på möjligheterna för ditt företag. Helsingborgs befolkning ökar varje dag och allt fler företag börjat etablera sig i staden. Vid 1850 talet fanns det trots allt endast 4 140 invånare i staden. Idag finns det  14 623 företag i Helsingborg. Helsingborg är en otroligt fin stad men underbara stränder och mysiga gator som påminner dig om en resa utomlands. Staden omsätter flera hundra miljoner på grund av sin turism. 

Optimera Helsingborg

Att optimera din hemsida för att synas digitalt i Helsingborg är utan tvekan viktigt för att attrahera kunder. Varje år kommer det trots allt nytt folk vilket innebär potential till kunder till din verksamhet. Vi hjälper dig med att analysera hur du befinner dig digitalt och tillsammans komma fram till en strategi för att öka din synlighet.

För att optimera din sida så att den syns i Helsingborg behöver en sökordsanalys göras för att din målgrupp ska kunna hitta dig. För att lyckas med SEO är det viktigt att matcha kundernas intressen med sökordet. Den digitala världen har tagit över och har blivit företagets främsta resurs. I takt med digitaliseringen är det viktigt att optimera hemsidan lokalt. Visste du att det varje sekund sker det över 70.000 Google-sökningar vilket innebär flera biljoner sökningar? SEO ger dig även chansen att konvertera din trafik till kunder. 

SEO – hur fungerar det?

SEO

SEO kommer från engelskans ”search engine optimization” och går under namnet sökmotoroptimering i Sverige. SEO innebär optimering av hemsida baserat på algoritmer för att påverka placering i sökmotorer och leder till ökning för både kvaliteten samt kvantiteten på trafiken till din hemsida. När en sökmotor ska läsa av hemsidan använder den sig av crawlers, indexing och robotar.

Hur lång tid tar SEO?

SEO är en långsiktig investering vilket innebär att det kan ta tid innan du får den önskade resultaten. Processen kan ta allt från 4-6 månader innan du börjar få resultat. 

Vad är PageRank?

PageRank är en algoritm skapad av Sergey Brin och Larry Rank som mäter den relativa informationsvärdet på hemsidor. Googles pagerank är en siffra mellan 1-10 och ju närmre siffran 10 är ju högre auktoritet har din sida.

Varför behöver jag SEO?

Varje sekund sker det över 70.000 Google-sökningar vilket innebär flera biljoner sökningar varje dag. I Sverige sker det över 55 miljoner sökningar per dag varav 95% av dessa sökningarna stannar på första sidan. Genom sökmotoroptimering kan du vara bland de 95% som får all trafik till sin sida. SEO ger dig även chansen att konvertera din trafik till kunder.  

Location

Turning Torso 6004,
211 15 Malmö,
Skåne, Sverige

+46(0)763099293

info@croseo.se

Följ oss på sociala medier