Vad är en responsiv hemsida?

Responsiv webbdesign
Få en offert

Responsiv hemsida – vad är det?

En responsiv hemsida är en hemsida optimerad för mobilen. Detta innebär att storleken på hemsidan anpassas efter storleken på skärmen. Med åren börjar allt fler människor använda mobilen för att söka efter information och det är därför viktigt att kunna erbjuda människor information genom mobilen. Andelen svenskar som använder internet i sina mobiltelefoner ligger idag på över 90%. Även användningen av surfplattor ökar varje år. Genom att anpassa din hemsida till olika skärmstorleker kan du förmedla ditt budskap oavsett om det är en dator eller mobil som används. 

Responsiv hemsida exempel

Responsiv webbdesign dator
Responsiv hemsida mobil

Varför är en responsiv hemsida viktig?

En responsiv hemsida är viktig av flera anledningar. För det första har allt fler människor övergått till att använda mobila enheter för att surfa på nätet, vilket gör det nödvändigt att ha en webbplats som fungerar lika bra på mobila enheter som på datorer. För det andra är en responsiv hemsida viktig för sökmotoroptimering, då Google prioriterar mobilanpassade webbplatser i sina sökresultat. En responsiv hemsida kan också bidra till att öka konverteringsgraden, eftersom besökare som upplever en positiv användarupplevelse är mer benägna att utföra önskade åtgärder på webbplatsen.

Våra tjänster för responsiv webbdesign

Vi på CROSEO erbjuder professionella tjänster för responsiv webbdesign. Vi skapar skräddarsydda lösningar som passar just din verksamhet och dina behov. Vi ser till att din webbplats är mobilanpassad och optimerad för snabb laddningstid och en positiv användarupplevelse. Vi arbetar med moderna tekniker och plattformar för att leverera en responsiv hemsida som är både snygg och funktionell.

Fördelarna med en responsiv hemsida

En responsiv hemsida har många fördelar. För det första ökar den användarupplevelsen genom att göra det enklare och mer intuitivt att navigera på webbplatsen oavsett enhet. För det andra bidrar det till att förbättra sökmotoroptimering och synlighet på nätet, vilket kan leda till fler besökare och potentiellt ökad försäljning. Slutligen kan en responsiv hemsida spara tid och pengar på lång sikt, eftersom man inte behöver skapa en separat mobilversion av webbplatsen.

Testa SEO gratis

Vi erbjuder nu chansen att testa SEO helt gratis på en sida. Ingen bindningstid eller uppsägningstid. Bara ren SEO.

 Våra tjänster

För att säkerställa bästa möjliga resultatet för ert företag specialiserar vi oss inom 4 huvudområden

SEO

Sökmotoroptimering

CRO

Konveteringsoptimering

Hemsida

Skapa en hemsida

SEM

Sökmotorsmarknadsföring

Responsiv webbdesign 

Att ha en responsiv hemsida är ett kliv framåt i moderniseringen. Men för att hålla besökare vid liv och förhålla din hemsida så livlig som möjligt kan du använda dig utav scroll effect vilket ger effekt när besökarna skrollar. Att designa din hemsida till olika skärmar kallas responsiv webbdesign. En responsiv hemsida leder även till bättre resultat när det gäller SEO.

Har du frågor gällande SEO Lund?

Vi är ganska trevliga och vänliga, så prova kontakta oss så kontaktar vi dig för att ha en skön pratstund helt enkelt! Prat-tema? Alltid SEO och CRO självklart!

Location

Turning Torso 6004,
211 15 Malmö,
Skåne, Sverige

+46(0)763099293

info@croseo.se