Räkna hur många ord din sida har

Räkna antalet ord på en webbsida

Antal ord på :

Alternativa ordräknare på nätet: Vi tar upp de bästa

Det finns många verktyg och tillägg som kan användas för att räkna ord. Oavsett om du skriver en uppsats, blogginlägg eller bara vill hålla koll på antalet ord i en text, finns det flera alternativ tillgängliga för dig.

En vanlig metod är att helt enkelt använda funktionen “Sök och ersätt” i din textredigerare för att räkna antalet ord. Du kan söka efter mellanslag eller använda teckenräknare för att räkna ord manuellt. Denna metod fungerar bra för mindre texter men kan vara tidskrävande för längre dokument.

Om du söker efter ett mer avancerat verktyg finns det många online-tjänster och program som kan användas för att räkna ord. Till exempel, WordCounter.net är en populär webbplats där du enkelt kan klistra in din text och få en exakt räkning av antalet ord, tecken och antal sidor.

Det finns också flera tillägg och program som du kan ladda ner och använda direkt i din textredigerare eller webbläsare. Till exempel, Word Count Tool är en Google Chrome-tillägg som räknar antalet ord i realtid medan du skriver. Grammarly, en populär stavkontroll- och grammatikverktyg, innehåller också en ordräknare funktion.

Oavsett vilket verktyg du väljer att använda, kan en ordräknare vara en mycket användbar resurs för att hålla koll på dina texter och säkerställa att du når dina mål för antalet ord i en text.

Hjälp med digital marknadsföring?

Har du funderingar gällande digital marknadsföring? Vi är ganska trevliga och vänliga, så prova kontakta oss så kontaktar vi dig för att ha en skön pratstund helt enkelt!

Location

Turning Torso 6004,
211 15 Malmö,
Skåne, Sverige

+46(0)763099293

info@croseo.se

Följ oss på sociala medier